paper-plane

Műhely forgatókönyvek

Capture d'écran 2024-09-02 145208

Kész és könnyen adaptálható műhely forgatókönyvek gyűjteménye a különböző valóságokhoz, hogy támogassa a helyi ifjúságsegi munkásokat az aktív állampolgárság előmozdításában.

Koncerten

 Ennek a műhelyforgatókönyvnek a fő célja, hogy segítsen a résztvevőknek egy olyan zenei esemény megszervezésében, amelyben más országból származó zenészek vesznek részt.

Építsd meg a hidat!

A műhely célja, hogy keretet teremtsen a fiatalok és a döntéshozók közötti találkozókhoz, lehetőséget biztosítva e két különböző csoport számára, hogy megértsék egymás nézőpontját egy vagy több közös témában.

Legyenek fiatalbarátabbak

A műhely célja, hogy a fiatalok aktív állampolgári szerepvállalását és részvételét elősegítse azáltal, hogy bevonja őket a környékük jó tulajdonságainak, problémáinak és a fejlesztendő területeknek a mérlegelésébe.

Rovarhotel építése

A műhelymunka fő célja, hogy tudatosítja, mit jelent a biológiai sokféleség elvesztése

Hatás projekt

A műhely fő témája egy ötlet vagy igény cselekvéssé alakítása.

Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.

(Projekt kód: 2022-2-FR02-KA220-YOU-000096889)

Scroll to Top